Home

Welkom op verkoop-domein.nl

Hoe vind je een Domein in de database?
Een domein kan in verschillende groepen staan. Het is sterk aan te raden om via de zoekfunctie op steekwoord (keyword) zoekt in het Domein Zoeken Veld. Hier kun je elk domein wat we aanbieden vinden via de steekwoorden die eraan verbonden zijn in elke groep. Als alternatief kunt u natuurlijk ook gewoon door de groepen bladeren.

Wat is een domeinnaam? Een domeinnaam is een andere naam voor een internetadres. Technisch gezien verwijst een domeinnaam naar een stukje ruimte op een server bij een internetprovider. Oorspronkelijk zijn deze adressen opgebouwd uit getallenreeksen, bijvoorbeeld: 84.105.192.199.
Omdat woorden over het algemeen makkelijker te onthouden zijn dan een nummer, is ervoor gekozen een naam aan zo'n getallenreeks te koppelen. In feite is dit te vergelijken met een telefoonboek, waar namen ook verwijzen naar nummers.

Waarde van een domeinnaam: Domeinen zijn geld waard. De ouderdom van een domeinnaam is van belang bij de kwaliteitsfactor die zoekmachines geven aan websites. Voor bezitters van websites die deze laten hosten op niet-relevante domeinnamen is het interessant om die 'achterstand' in één keer goed te maken met de aankoop van een domeinnaam. Kopers en verkopers kennen de waarde.
Als u een domein wilt kopen of verkopen is het raadzaam dat u dat door een 'anoniem' persoon laat doen.

Verkopen van een domeinnaam? Bij het verkopen is het juist beter als een potentiële koper vooraf al weet dat u het professioneel aanpakt. Wij brengen uw domein onder de aandacht via professionele websites en gaan de onderhandelingen voor u aan (*)

Betaling en afhandeling: De afronding vindt plaats via een vertrouwde instantie zodat u zeker weet dat u uw geld krijgt en de koper het domein.

* Voor de bemiddeling per domeinnaam brengen wij 10% van de verkoopprijs in rekening, met een minimum van €24,95